sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Prosteală maximă pe WatsApp

  Viteza de răspândire a tâmpeniilor pe Facebook sau pe alte site-uri pretinse pentru socializare este absolut incredibilă. O fi valabil şi pentru lucrurile bune şi cu adevărat folositoare? Hai să vedem!
   Mai zilele trecute, să fie fo două, sora mea a primit un mesaj pe WatsApp, ceva legat de contactarea a altor zece persoane din agendă, ca să nu plătească nu ştiu ce, etc, etc. 



   Fără nicio legătură cu sora mea, astăzi am primit eu mesajul şi-l puteţi citi în fotografia ce însoţeşte textul. Şi veţi mai avea o poză, cu chipul unei nefericite, inclusiv cu numărul său de telefon, care în deplinătatea inteligenţei sale distribuie un mesaj tembel (lansat de cine ştie ce şpuţer aflat încă la vârsta onaniei), dar cu o priză neverosimilă printre indivizii luaţi de fraieri într-o glumă proastă. Nu o cunosc pe tipă. Nici măcar nu se regăseşte în lista mea de contacte, ceea ce agravează puţin situaţia. Aşadar, prostia asta, pretins a fi de la dezvoltatorul cunoscutei aplicaţii pentru smartfon, s-a extins şi la nivelul numerelor formate aiurea, dar în disperare de cauză. 


   Fraţilor, să lămurim chestiunea! Un astfel de mesaj de la WatsApp nu există, cu atât mai puţin cu o solicitare de răspândire piramidală. Ceva asemănător a mai fost lansat în spaţiul virtual pentru alte servicii pe Internet. Cel ce lansează astfel de "glumiţe" mizează pe răspândirea exponenţială a mesajului şi va fi foarte, foarte fericit că după un anumit timp se va întoarce la el.
   Prin urmare, procedaţi cum credeţi de cuvinţă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.