miercuri, 29 septembrie 2010

Tembelizorul cu ştiri

Hal de ştire difuzată pe un canal de televiziune românesc (nu-i mai dau numele, că l-am pomenit destul în ultima vreme), referindu-se la bine cunoscuta actriţă de origine sud-africană, Charlize Theron, considerată printre cele mai frumoase femei din lume, şi criza economică: "Criza economică îi loveşte şi pe cei mai cunoscuţi actori din lume. Într-o revistă americană au apărut câteva poze surprinse de câţiva paparazzi, în care celebra actriţă Charlize Theron îşi spăla singură automobilul, în faţa casei sale de pe insula Santa Lucia. Până şi actorii fac economie când vine vorba de cheltuieli."

Numai un imbecil îşi poate închipui că un actor cu ditamai căsoiu şi cu un cont bancar ce se ridică la câteva milioane de dolari şi-a propus să reducă din cheltuieli, economisind 10-15 dolari pentru un spălat auto! Oricum, ştirea apărută în presa de peste Ocean (postată şi pe Internet) avea o altă conotaţie, paparazzii fiind înebuniţi să o pozeze cât mai sexy posibil. Nici o treabă cu criza şi cu economia!

Personal, îmi face mare plăcere să bibilesc la maşină şi când pot să o spăl singur, dar, după cum au făcut comentariul cretinii noştri de la ştiri, probabil că va trebui să renunţ la această rarissimă plăcere, ca nu cumva să-mi aud vorbe prin mahala că sunt sărac lipit pământului.
Vedeţi? Astea mă scot din sărite! Ştirile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.